Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Produse de reabilitare si recuperare medicala
3200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kinetoterapia face parte din medicina fizica si studiaza mecanismele neuromusculare si articulare care ii asigura omului activitatile motrice normale. Are la baza miscarea efectuata prin programe de recuperare medicala bine structurate, ce au ca scop refacerea unor functii diminuate

Echipamente profesionale de reabilitare sunt utilizate pe scara larga in centrele de reabilitare si sali de exercitii individuale. Cabina Ugul, ( Rocher ) de reabilitare medicala universala este utilizat pentru tratarea bolilor organelor locomotorii prin exercitii fizice si reabilitare terapeutica.

Accesorii folosite de inalta calitate si rezistente sunt cordoane, greutati, slinguri, centuri, carabine, dispozitive de suspendate, carabine, mansete, scriptete, masa pentru terapia maini, oglinda de corectie, etc. Pedala membrelor inferioare, paralele de mers, scara de urcare- coborare sunt utilizat in reabilitare si conceput pentru a asigura miscarea controlata a membrelor inferioare prin miscare de rotatie. Rotor utilizat in tratamentul bolilor neurologice, reumatologice si ortopedice.
Din Gura in Gura